Annons
Vidare till vn.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Yvonne från Rydaholm kammade hem storvinst på Triss

Det blir inget mer "åka runt i en skrotig, gammal bil" för Yvonne Augustsson från Rydaholm. På fredagen kammade hem 100 000 kronor på Triss i TV4.

När 57-åriga Yvonne Augustsson skulle köpa en trisslott i födelsedagspresent till sin son passade hon på att köpa en till sig själv också. Det visade sig vara ett lyckat drag. Hon skrapade fram tre tv-rutor på sin Trisslott och fick därför resa till Stockholm och medverka i TV4 Nyhetsmorgon.

När hon gick ut ifrån studion var hon 100 000 kronor rikare och hade siktet inställt på en ny bil:

– Det blir en nyare bil. Den jag har nu är gammal och rullar nätt och jämt, det har blivit några samtal till bärgare. Nu är det dags att byta, sa Yvonne Augustsson samtidigt som hon pustade ut efter tv-framträdandet.

– Jag brukar aldrig bli så här nervös, men nu har jag inte sovit riktigt bra på flera nätter.

Väl i studien hade Yvonne Augustsson klart för sig vilken lott hon skulle välja och allting i studion gick som smort.

Ända fram tills datumet hon skulle skrapa sin lott i tv höll hon vinsten hemlig och berättade bara för sina närmsta vänner och familj. Kvällen innan tv-framträdandet släppte hon bomben på sin Facebook.

– Det har plingat bra i telefonen sedan dess, säger hon.