Annons
Vidare till vn.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Visionspalatset invigs inom kort

 
Visionspalatset i Värnamo
Visa alla artiklar

Nu har den 32 kvadratmeter stora byggnaden kommit på plats på Flanadentorget i Värnamo. Arbetet pågår för fullt inför invigningen klockan 12.00 i dag.

Solen skiner från en klarblå himmel och det råder rena högsommarvärmen. Mitt på Flanadentorget är det full aktivitet, i det 32 meter stora visionspalatset ska snart fem visionärer ta plats i huset för att utbyta tankar och ideer om Värnamos framtid och utveckling.

I dagarna tre blir det sedan ett digert program där visionerna för Värnamo och dess framtida utveckling står i centrum.

Klockan 12.00 på torsdagen inviger Marie Johansson Flykt, ansvarig utgivare på Värnamo Nyheter arrangemanget, som alltså pågår under torsdag, fredag och lördag.

– Jag tycker det känns fantastiskt lovande och förväntansfullt, säger Flykt och fortsätter:

– Det är lite som när man ska ut på en resa, man stiger upp tidigt, drar i väg, förväntningarna är höga, men hur allt blir det vet man ju aldrig på förhand. Att sedan vädret är med oss är ju helt fantastiskt.

Hall medias onlinechef Patricia Svensson hoppas att de här dagarna ska bidra till än mer framåtanda och visionär kraft för Värnamo.

– Kommunen har ju stora visioner om att växa och då är det ju viktigt att både stad och landsbygd är attraktiv. Jag tror det här kan vara ett sätt att hjälpa till från vår och Värnamo Nyheters sida sida, säger hon.