Annons
Vidare till vn.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vinst för GSK Hockey och förlust för Värnamo GIK

Träningsmatcherna rullar vidare för både GSK Hockey och Värnamo GIK. Nästa söndag är det seriepremiär.

Den 29 september kliver både GSK Hockey och Värnamo GIK in i seriespelet, då division 2–ishockeyn startar. Dock är lagen i olika serier.

GSK Hockey vann sin senaste träningsmatch hemma i Gislerinken över Ulricehamn med 5–1. Målen gjordes av Robert Olofsson, Anthon Hernod, Gustaf Andersson, Denis Suvajac och Philip Hjelmgren.

– Vi kanske trodde att det skulle gå lite för lätt, men vi spelade upp oss. De spelade hårt och fysiskt, lite över gränsen ibland kanske. Men det är kanske den här hockeyn vi måste vänja oss vid i den västra serien, säger GSK:s tränare Mattias Remstam till GSK:s webbplats.

GSK har Alvesta borta på onsdag och Ulricehamn borta på fredag den här veckan.

Värnamo förlorade hemma mot Vänersborg i söndags med 0–2. Nästa match för Värnamos del är borta mot Vänersborg på söndag. Det är också den sista matchen innan allvaret börjar.

Söndagen den 29 september har GSK Stenungsund borta i Hockeytvåan södra A och Värnamo har samma dag Osby hemma i Hockeytvåan södra B.