Annons
Vidare till vn.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Viktig pusselbit på plats för Lejonen: ”Gick snabbt och smidigt”

Lejonen vann över Masarna på tisdagskvällen. Kacper Woryna körde då in tio poäng och var med det näst bästa poängplockare i Gislavedslaget. Nu har den unge polske föraren förlängt sitt avtal med Lejonen.

Lejonen har skrivit ett tvåårskontrakt med Kacper Woryna.

"Båda parter har en tid visat sig positivt inställda till ett fortsatt samarbete och när vi väl satte oss ner gick förhandlingarna snabbt och smidigt. Kacper trivs bra i klubben och är väldigt lätt att arbeta med. Han sprider glädje i depån och är en mycket uppskattad förare hos våra supportrar med sin underhållande åkstil", skriver Lejonen på sin webbplats.

"I år har han tagit ytterligare steg i sin utveckling och på lördag gör han premiär i EM-serien. Ett framtidsnamn som vi ser som en av hörnpelarna i kommande års laguppställning. Kontraktet är på två år vilket vi även tecknade med Robert Lambert och tidigare också har gjort med Jaroslaw Hampel och Mathias Thörnblom. Vi ser fram emot att få fortsätta arbeta tillsammans med Kacper och hans team", skriver Lejonen vidare.

Lejonen möter närmast Piraterna borta den 25 juli.