Annons
Vidare till vn.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Värnamoprofil med i nya Robinson

Personliga tränaren Carolin Helt kommer från Jönköping men driver gymmet E3 i Värnamo. Hon är en av årets deltagare i Robinson i tv4. – Jag sökte inte själv, jag blev uppringd, berättar det 45-åriga energiknippet.

– Jag vet fortfarande inte vem som tipsade produktionsbolaget om mig, men man behövde en äldre kvinna som kunde sätta alfahannarna på plats, skrattar Carolin.

Efter några års uppehåll återvänder alltså dokusåpornas dokusåpa. Den gör det med det, enligt pressmeddelandet, klassiska konceptet med tuffa tävlingar och mycket dramatik.

– Jag behövde inte lång betänketid, en sådan här möjlighet kastas ju inte knät på en varje dag, menar Carolin.

Efter en snabb casting var det klart och i augusti-september ägde inspelningarna rum i ögruppen Fiji mitt i Stilla Havet, tre timmar med flyg österut från Australien.

– Jag visste att det skulle bli tufft, psykiskt som fysiskt, och det var något som lockade just hur man skulle reagera, men vad jag inte var inbegripen med var hur lite mat man fick.

Blandningen på deltagare är som det brukar stor; en polis, en student, en makeup-artist, en stuntman och en VD. Det nya är att avsnitten kommer gå fem kvällar i veckan.

– Det hade räckt med äventyret på plats, skrattar Carolin, nu börjar det verkliga äventyret när man ska visas i tv. Man är ju nervös på hur de väljer att framställa en.

Du ska ha valt en epilator (hårborttagningsapparat) som personlig sak på resan.

– Jag tyckte det kunde vara bra att ha. Samtidigt valde jag att bära bra bikinis programmet igenom, säger ”Robinson-Carolin”.

Premiäravsnittet sändes 13 september 1997. Den nya säsongen har premiär senare i mars.