Annons
Vidare till vn.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Värnamo IK:s herrar har klart med tränare

Organisationen kring Värnamo IK:s herrlag är nu klar. Deniz Nilsson fortsätter som tränare.

Värnamo Nyheter pratade med Deniz Nilsson i början av april. Han berättade då att han troligen inte skulle fortsätta som tränare för Värnamo IK.

”Värnamo IK letar ny huvudtränare. Jag har inte stängt dörren helt och kan eventuellt tänka mig att vara med och hjälpa till i en övergångsperiod”, sa han då.

Nu är det dock klart att Deniz Nilsson fortsätter och han kommer att leda Värnamo IK:s herrar i division 3 även till hösten.

”I dagarna har VIK:s styrelse sytt ihop organisationen kring herrlaget inför kommande säsong. Man är mycket nöjd med att Deniz Nilsson väljer att fortsätta som huvudtränare. Till sin hjälp, och ny i den rollen för säsongen, kommer han få VIK–ikonen Ted Nyström som kliver in som assisterande tränare. Ted, som varit med i princip sedan starten i slutet på 1980–talet, har genom åren figurerat i alla möjliga VIK–sammanhang”, skriver Värnamo IK på sin webbplats.

”Vidare fortsätter Jesper Leining som assisterande, Kalle Johansson som lagledare samt så kommer även Klas Malm finnas med i en administrativ roll. Lagets försäsong drar igång på tisdag 12 maj när laget kommer ansluta till juniorernas försäsongsträning”, skriver klubben vidare.