Annons
Vidare till vn.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Värnamo IK förstärker med två spännande lirare

Värnamo IK:s herrlag, som spelar i division 3, har gjort klart med två nya spelare. En målvakt och en back.

Spelarna det handlar om är målvakten Sebastian Eriksson och backen Martin Rietz som båda kommer från KFUM Jönköping.

”Sebastian Eriksson (född -98) kommer återigen spela för VIK efter några år i andra klubbar. Sebastian flyttade till Jönköping för studier 2017 och han började spela för Husqvarna i division 3. Därefter gick han till KFUM Jönköping i division 2, där han har spelat sedan dess”, skriver Värnamo på sin webbplats.

”Martin Rietz (född -96) är uppvuxen på Öland och spelade där senast för FBC Kalmarsund i division 2 som han lämnade 2017 för flytt till Jönköping och Östra i allsvenskan. Därefter gick han till Månsarp i division 2 för att nu senast ha representerat KFUM Jönköping i division 2”, skriver Värnamo.

Tränaren Deniz Nilsson är nöjd över att de båda spelarna har skrivit på för Värnamo.

”Vi fick nys om att Sebastian och Martin ville röra på sig efter förra säsongens spel i KFUM i division 2. Vi tog snabbt kontakt med dessa killar och bjöd ner dem till en provträning. Vi imponerades av killarna och nu är det äntligen klart med en övergång och de kommer bli nyttiga i laget kommande säsong”, säger Deniz Nilsson i en kommentar.