Annons
Vidare till vn.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Var med och forma morgondagens Värnamo – gå med i vår Facebookgrupp

 
Visionspalatset i Värnamo
Visa alla artiklar

Den 24-26 maj kommer Visionspalatset slå upp sina portar på Flanaden i Värnamo, men redan nu kan du dela med dig och diskutera dina visioner för Värnamo!

Vad tycker du om tryggheten i Värnamo? Kan vi eller kommunen göra något för att Värnamo ska kännas tryggare? Hur ser barnens lekplatser ut – behöver de fräschas upp? Hur vill du att äldrevården ska se ut för dina nära och kära? Var borde kommunen satsa på fler bostäder, och vilka grönområden borde kommunen absolut inte röra? Vilka butiker skulle du vilja se i stan?

Vi vill höra din vision om framtidens Värnamo. Om du går med i Facebookgruppen Visioner i Värnamo kan du enkelt göra din röst och dina visioner hörda. Du hittar gruppen genom att söka på "Visioner i Värnamo" i sökrutan på Facebook.

Värnamo Nyheter anordnar dessutom Visionspalatset i Värnamo den 24-26 maj 2018 på Flanaden i Värnamo.

Under tre dagar kommer politiker, medborgare, företagare, handlare, barn och många fler, att samlas på Flanaden för att forma bilden av morgondagens Värnamo. I själva Visionspalatset kommer fem personer arbeta fram en vision för Värnamo, medan det utanför kommer att anordnas en rad aktiviteter och debatter med vision och framtid som tema.

Vad är din vision? Vad vill du förändra med Värnamo? Gå med i Visioner i Värnamo och gör din röst hörd. Vi ses på Facebook – och i Visionspalatset, såklart!