Julia Bogenroth och Filippa Johansson kommer båda att spela elitserievolleyboll för Värnamo till hösten. Duon har förlängt sina kontrakt.

”I augusti för cirka nio månader sedan opererades Julia för en korsbandsskada. Efter rekordsnabb rehabilitering var hon tillbaka i match redan efter jul. Julias styrka sitter i att hon läser spelet otroligt bra, är snabb och har en riktigt bra känsla. Detta blir Julias femte säsong i Värnamo”, skriver Värnamo Volley i ett uttalande.

Relaterat till artikeln

”Filippa är varje tränares dröm då hon alltid ger allt på varje träning, varje övning och varje touch. Filippa kom förra året från division 1 och är nu inne i ett högre tempo. Utvecklingen hennes första år i elitserien var väldigt stor så ska bli intressant att se vart detta leder kommande säsong. Vi är övertygade att de tillsammans kommer att lösa liberorollen väldigt bra. Samarbetet mellan våra liberos förra säsongen var exemplariskt och vi är mycket glada att Julia och Filippa väljer att spela i Värnamo under 2020/2021”, skriver Värnamo Volley.