Annons
Vidare till vn.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tidningen livesänder Värnamo GIK–HA74: ”Ett intressant derby”

Hall Media fortsätter att visa livesänd idrott på webben. På onsdag kväll visas Värnamo GIK mot HA74 på VN.se och SmT–gruppens nyhetssajter. – Det är ett intressant derby, säger Christian Ahlin, som ska kommentera matchen.

Hall Media, där Värnamo Nyheter och SmT–gruppen ingår, har satsat på livesänd idrott under en tid. I fredags visades Skillingaryd–Rydaholm på VN.se och JP.se. På onsdag är det dags igen och då står Värnamo GIK–HA74 på programmet, ett derby i Hockeytvåan.

– Väldigt roligt. Det är derbykänslor mellan de här två lagen och inte långt mellan Värnamo och Sävsjö. Jag ser fram emot att kommentera matchen och det är ett intressant derby, säger tidningens reporter Christian Ahlin.

Som Premiumkund kan du se matchen live. Om du redan har en tidningsprenumeration ingår Premium i ditt abonnemang. Det enda du behöver göra för att se matchen är att klicka på valfri Premium-märkt artikel på din sajt och följa instruktionerna för att aktivera ditt konto.

Om du inte har något Premium-abonnemang kan du skaffa det direkt på VN.se eller vetlandaposten.se. Starterbjudandet kostar 90 kronor för 90 dagars fri tillgång till allt innehåll på alla Hall Medias nyhetssajter.

Värnamo GIK–HA74 börjar klockan 19 på onsdag kväll i Axelent Arena och sändningen startar fem minuter innan.