Annons
Vidare till vn.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"THJ" klar för ny klubb – blir en del av stora förändringar

Efter gästspelet i Lejonen har Tomas H Jonasson hittat ny styrning i elitserien. Vetlandakillen blir en del av flera stora förändringar i Rospiggarna.

Tomas H Jonasson har tidigare under säsongen ersatt Timo Lahti i Lejonen under hans skadeperiod. Nu har Vetlandakillen gjort klart med styrning säsongen ut i en annan elitserieklubb.

När övergångsfönstret öppnade under onsdagen presenterades Tomas H Jonasson av Rospiggarna. Hallstavikslaget har haft en tung säsong hittills och möblerar nu om i truppen rejält.

Robert Lambert, Tero Aarnio och Tomasz Gapinski får alla lämna laget till förmån för Tomas H Jonasson, Daniel Bewley och Viktor Kulakov.

– Nu kommer laget bli mycket stabilare i botten och ha mycket bättre täckning för varandra. Det är så jag har resonerat. Det känns som att vi är för veka i botten, säger Rospiggarnas lagledare Conny Ohlsson till Norrtelje Tidning.

Tomas H Jonassons debut i Rospiggarna kan ske redan på tisdag då de möter Smederna hemma på HZ Bygg Arena.