Annons
Vidare till vn.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tävla i Värnamo Nyheters jubileumsquiz – vinn presentkort

Artikel 2 av 2
Värnamo Nyheter 90 år
Visa alla artiklar

Tidningen firar 90 år och firar det med en tävling för våra läsare. Nu har tre personer chans att vinna presentkort från Värnamo Handel.

Nu är det 90 år sedan Karl Witus Johansson, signaturen Kåve, startade Värnamo Nyheter. Det firar vi med ett quiz – om 100-årsjubilerande Värnamo, där tidningen grundades.

Hur väl känner du Värnamo, stadens landmärken och kända personer? Tio kluriga frågor väntar på rätt svarsalternativ i tävlingen, som är öppen en vecka och pågår från måndagen 16 november till måndagen 23 november.

Du som är inloggad prenumerant kan delta och tävla om presentkort från Värnamo Handel. Presentkortet gäller i många butiker, kaféer och restauranger och är giltigt i 1 år. Första pris är ett presentkort värt 1000 kr. Ytterligare två vinnare får ett presentkort värt 500 kr.

Här deltar du i tävlingen: