Annons
Vidare till vn.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stor polisinsats i Värnamo

Under torsdagen genomförde polisen en stor insats i Värnamo. Åsa Willsund, presstalesperson vid polisregion öst, berättar vad det handlar om.

Polisen genomförde en stor polisinsats i Värnamo under torsdagen. Flera polispatruller och personal från olika myndigheter genomförde kontroller på arbetsplatser. Åsa Willsund, presstalesperson vid polisregion öst, berättar att polisen genomför den här typen av kontroller med jämna mellanrum på flera platser i landet.

– Vi har haft flertalet patruller som jobbat med en planlagd verksamhet tillsammans med andra myndigheter. Det handlar om återkommande kontroller som sker löpande där polisen är en del av det, säger hon.

Mer detaljer än så vill inte polisen gå ut med i nuläget.

Enligt tidningens reporter var det minst sex poliser, både civila och uniformerade som deltog i insatsen och fem tjänstemän från Arbetsmiljöverket. Insatsen pågick i flera timmar.