I förra avsnittet av "Bonde söker fru" blev det en tryckt stämning när Linda Gustafsson - den fjärde kvinnan som Marcus Sjöberg ska dejta - dök upp när han satt med de andra i jacuzzin.

Jag visste väl att det skulle komma en tjej till, men inte när jag satt i badet med massa andra tjejer. Hon kanske förtjänade ett bättre välkomnade, det får jag nog säga, sade Marcus och skrattade när senaste avsnittet satte igång.

Linda i sin tur berättade om sina tankar kring Marcus.

Det första jag faller för är helt klart det yttre. Jag tycker om män som har lite finish. Marcus har en dragningskraft som inte många människor har, han har ett litet sug, sade Linda.

För att släta över situationen och se till att det blev bättre stämning på gården bestämdes det att hela gänget skulle åka till en räkfrossa. Men redan innan gjorde Marcus ett beslut som kanske inte var helt lyckat - han gav dem allt för kort tid att förbereda sig på.

Tio minuter per tjej ungefär till duschen. Det kan väl inte ta längre tid? Och sen smink tio minuter och det gör ni ju samtidigt, sade Marcus till Linda som direkt gav honom mothugg.

Även Erica Mahnkopf hade åsikter kring tidsaspekten,

 Hur tänkte du där? En timme och 20 minuter och vi är tre damer som ska duscha och ordna oss, sade Erica.

Väl på räkfrossan hade Heléne Åstrand bestämt sig för att försöka få egentid med Marcus. Men när ögonblicket presenterade sig valde Marcus istället att gå och sätta sig ensam med Erica. Något som retade upp Heléne.

Hon har skinn på näsan, Erica. Jag kände att hon började bli upprörd när det kom in en tjej till i gänget. Jag märkte att hon blev besviken, så jag ville lugna henne lite, sade Marcus.

Men det fanns nog någon annan anledning än att lugna Erica. Det visar sig att Marcus har börjat få känslor för henne. Bland annat så berättar han för kameran att han tänker på hennes leende hela tiden.

Jag är jätteorolig för vad Erica känner för mig. Det är därför jag är lite nervös när jag träffar Erica. Jag kan känna att jag är på väg att få de där känslorna jag har haft ett par gånger i mitt liv, när man träffar någon man gillar, och samtidigt är jag återhållsam och lite nervös. Jag är ju rädd att bli bränd igen.

Erica i sin tur verkar inte vara avigt inställd till Marcus.

Jag tycker att Marcus är vacker, trots sin längd, han bär upp sin kropp väldigt bra. Han är fin att se på, sade hon.