Annons
Vidare till vn.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skillingaryds IS missade kval – och Rydaholms SK blir jumbo

Skillingaryds IS missade möjligheten att få kvala mot Hockeytvåan. Det står klart sedan det blivit förlust borta mot Motala. Det är också klart att Rydaholm blir sist i sin serie. På söndag spelar både Skillingaryd och Rydaholm sina avslutande matcher för säsongen.

Hade SIS vunnit torsdagskvällens match borta mot Motala hade det räckt att vinna hemma över Falköping – i den sista omgången på söndag – för att gå till kval. Nu blir söndagens match i fortsättningsserien för Hockeytrean södra C betydelselös. Motala vann över Skillingaryd med 4–1 och har redan vunnit serien.

Rydaholms SK har också bara en match kvar att spela i fortsättningsserien för Hockeytrean södra D. Det är på söndag borta mot Åstorps IK. Det är redan klart att Rydaholm blir sist i serien och i skrivande stund har man bara spelat in tre poäng på 14 omgångar. Dock vann Rydaholm nyligen över Ronneby hemma med 6–5 efter straffar. Det är lagets enda vinst hittills.