Annons
Vidare till vn.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Så ställer Lejonen upp mot Indianerna

Lejonen möter Indianerna på tisdag. Vid seger kan Gislavedslaget ta ett gigantiskt kliv mot slutspel. Nu har klubben släppt hur laget kommer att formeras i den viktiga hemmamatchen.

Nu är det bara tre matcher kvar att köra i Elitserien 2019 för Lejonen. Närmast väntar ett möte med Indianerna i Gislaved.

Så här väljer lagledarna Anders Fröjd och Mikael Holmstrand att formera sitt lag:

1. Maksym Drabik

2. Jaroslaw Hampel

3. Krzysztof Kasprzak

4. Timo Lahti

5. Kacper Woryna

6. Nikolai Klindt

7. Mathias Törnblom

Den insatte märker direkt att det är exakt samma lag som i den senaste matchen mot Smederna. Då blev det seger med 48-42.

Indianerna ligger två placeringar före Lejonen i tabellen men det skiljer endast två poäng mellan lagen.

Matchen i Kumla vann hemmalaget med 50-40 och har därmed ett försprång på tio poäng. Om Lejonen dock skulle ta alla tre poängen så går man alltså förbi Indianerna och säkrar i princip slutspelskörning då Lejonen har fem poängs försprång ner till Piraterna som ligger under strecket.

Tisdagens match är även Lejonens sponsormatch. Det innebär att entrépriset är halverat jämfört med ordinarie pris och det väntas därmed att en hel del åskådare är på plats.