Annons
Vidare till vn.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Så spelar de lokala lagen i Smålandscupen – lottningen har kommit

Lottningen till Smålandscupen har kommit. IFK Värnamo spelar hemma och Anderstorps IF har bortamatch i herrarnas åttondelsfinal.
I damernas turnering har IFK Värnamo ett hemmamöte med Emmaboda att se fram emot i kvartsfinalen.

Två lokala lag finns kvar i Smålandscupen för herrar och det är IFK Värnamo, som spelar i den södra ettan, och Anderstorps IF, som håller till i division 3. Värnamo kommer att möta division 3–laget Växjö Norra hemma och Anderstorp har division 4–laget Myresjö/Vetlanda borta när det har blivit dags för åttondelsfinal.

Övriga matcher: Assyriska–Tord, Husqvarna–Råslätt, Oskarshamns AIK–Lindsdal, Hvetlanda Gif–Haga, Ruda–Vimmerby, och Räppe–Åryd.

Åttondelsfinalerna är planerade att spelas onsdagen den 5 augusti, och sista speldag är den 9 augusti.

När det gäller damernas turnering så är man framme vid kvartsfinal och IFK Värnamos division 1–lag är enda lokala lag som är kvar i turneringen. Värnamo möter division 2–laget Emmaboda hemma. Övriga matcher: Växjö DFF–Husqvarna FF, Madesjö–Älmhult, och Mariebo–Vimmerby. Sista speldag är onsdag 12 augusti.

Smålandscupen är ett distriktsmästerskap och numera heter turneringen Toyota Cup.