Förra årets debutsäsong i det snabbväxande elbilsmästerskapet Formel E slutade med succé för Värnamosonen. Han körde hem Mahindra Racings första seger någonsin i mästerskapet och äntrade pallen ytterligare fyra gånger. Rosenqvist slutade på en tredjeplats i den totala serien och blev dessutom utsedd till .

Nu har 25-åringen skrivit på ett nytt kontrakt med sitt indiska team.

– Jag är glad att vara tillbaka i Formel E för en andra säsong, och att få fortsätta den här resan med Mahindra Racing, säger han i ett pressmeddelande.

Teamets förarkonstellation kommer vara oförändrad, vilket innebär att Rosenqvist får fortsatt sällskap av den före detta Formel 1-föraren Nick Heidfeld.

– Jag hade en fantastisk debutsäsong, och jag kommer använda allt jag lärde mig för att försöka lyfta oss till nästa nivå, säger Felix Rosenqvist.

Dilbagh Gill, Mahindra Racings teamchef, är mycket nöjd med att Värnamosonen fortsätter att köra för teamet.

– Felix gjorde en helt makalös insats förra säsongen, det bästa vi sett från en rookie i Formel E. Det var han som gav oss vår första seger, och det arbete han gjort tillsammans med Nick har varit en förutsättning för att ta oss dit vi är idag.