Annons
Vidare till vn.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Prins Daniel kommer till Jönköping och Värnamo

Den 15 maj får länet kungligt besök. Då kommer nämligen Prins Daniel till Jönköping och Värnamo tillsammans med ett sällskap av entreprenörer.

Prins Daniel kommer till länet tillsammans med tre framstående entreprenörer för att föreläsa om entreprenörskap. De kommer bland annat besöka Finnvedens gymnasium i Värnamo och föreläsa där. Det kungliga sällskapet kommer även att besöka Jönköping.

Besöket sker under begreppet Prins Daniels Fellowship. Det är ett initiativ som drivs av Prins Daniel i samarbete med Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademien och som syftar till att inspirera unga till att bli entreprenörer.

Med i sällskapet finns entreprenörerna Roy Fares, grundare av konditoriet MR Cake. Elin Kling, modebloggare grundare av designklädesföretaget Toteme och Sebastian Knutsson, grundare av mobilspelet Candy Crush Saga.

Onsdagen den 15 maj är alltså datumet för det kungliga besöket i länet.