Annons
Vidare till vn.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

TV: Trafikvakt påkörd norr om Lanna

 
Blåljus
Visa alla artiklar

En trafikvakt blev påkörd norr om Lanna under torsdagsförmiddagen. Hon var vid medvetande och kunde prata efter olyckan, men fördes till sjukhus med ambulans.

En olycka har skett i Lanna på förmiddagen. Det var en kvinnlig trafikvakt som blev påkörd av en förbipasserande bil.

Här berättar Johan Malm vid Sandahls Grus & Asfalt om olyckan.

Platsen för olyckan ska vara vid Kulltorpsvägen, strax norr om Lanna.

Polisen var på plats strax innan klockan 11 och kunde då konstatera att den påkörda personen var vid medvetande och kunde prata. Personen, en kvinnlig trafikvakt i 60-årsåldern som jobbade på platsen, fördes med ambulans till sjukhus, men det är oklart hur illa skadad hon är.

Olyckan har ingen större påverkan på trafiken, enligt polisen som sedan åkte till sjukhuset för att höra kvinnan kring omständigheter vid olyckan.

– Det verkar vara en bilist som kört på den här kvinnan. Det verkar som att den av någon anledning körde vidare, men har lämnat uppgifter om sig själv. Vi ska prata med föraren också, så får vi se om det blir någon brottsmisstanke, säger Thomas Agnevik, presstalesperson på polisen i Jönköping.

Johan Malm uppmanar alla bilister att ta det mycket försiktigt kring vägarbeten.

Vet du mer? Tipsa oss!