Annons
Vidare till vn.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nytändning i fotoklubben efter sommaren

Skillingaryds fotoklubb har haft sin första deltävling - den tredje av fyra - efter sommaren. Bästa bilden togs av Carina Carlin.

Efter att ha bedömt ett brett startfält av bilder sorterade juryn från Alfta-Edsbyn Fotoklubb fram en topptrio, som du kan se här.

Vinnarbilden på den flygande tranan fick 10 poäng, vilket markerar att det handlar om en toppenbild. ”Perfekt fångad siluettbild”, enligt juryn. Tvåan och trean fick 9 respektive 8 poäng, och nästan lika fina omdömen: Bilden på solnedgången har ”bra linjespel som leder ögat mot solen som ligger i det gyllene snittet”. Trean ses som ett ”fint fångat porträtt, med mjuka färger och en glimt i ögat”, men den hade vunnit på en tightare beskärning.

Den totala poängen efter denna den 3:e färgomgången är som följer: Carina Carlin 44, Yechiam Simon Tirosh 43, Lena Landin 42, Anita Blomgren 37, Egert Fransson 36, Mattias Bokinge 35, Stefan Pettersson 32, Lars-Olof Nilsson 26, Kjell Karlsson 26, Lotta Grimborg 22, Margita Larsson 20, Christer Robsahm 18 och Carina Grimborg Svensson 14 poäng.