Annons
Vidare till vn.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nyhetssnack avsnitt 8: Tidningen, rånmord och nytt decennium

Artikel 7 av 9
Nyhetssnack
Visa alla artiklar

Sex morgontidningar blir en, men är sex verkligen bättre tillsammans? Vi pratar med Hall Medias utgåvechef Marie Johansson Flyckt om den nya länstidningen och under bältet-anspelningen på omslaget. I lördags skedde ett misstänkt rånmord i Gislaved, reportern Anette Wiik berättar om vad vi vet så här långt. Sen är 10-talet nästan över och vi väljer ut några nyhetshändelser som vi kommer att minnas särskilt noga.

Det är säsongsavslutning för Nyhetssnack – podden om nyheter och händelser i Jönköpings län. Programledare är Joel Jonsson tillsammans med Inger Abram Ohlsson och Anette Svensson. Separata intervjuer med Hall Medias utgåvechef Marie Johansson Flyckt och Värnamo Nyheters reporter Anette Wiik. Avsnittet läggs upp på torsdagsmorgonen och kommer finnas tillgängligt på din lokala nyhetssajt eller i din poddspelare.

Om du vill läsa mer om de ämnen som tas upp är här några behjälpliga länkar:

Krönika: Tyck till om din nya tidning

Därför jäklas vi inte med våra läsare – om vi inte måste

Stefans bror dog när han försökte avvärja rånet

Här är polisens nya spår i jakten på Kjälls mördare

Efter detta avsnitt tar Nyhetssnack ett nyårsuppehåll. Vi hörs igen den 16 januari 2020!