Annons
Vidare till vn.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nyhetssnack avsnitt 6: Varsel på Hall Media och Mullsjös stålbad

Artikel 1 av 1
Mullsjös stålbad
Visa alla artiklar

Hall Media varslar 65 personer i tidningsbolaget. Vi pratar därför om lokaljournalistikens roll i samhället och hur den har förändrats med den digitala tidsåldern. Sedan berättar vi om granskningen av sexköparna i Jönköpings län. Vi fördjupar oss också i Mullsjö – kommunen med 7 000 invånare som brottas med stora ekonomiska problem. Reportern Marcus Ålsnäs berättar om granskningen och om hur den i helgen fick en helt ny vändning.

Medverkar i veckans avsnitt gör programledaren Joel Jonsson och reportrarna Anette Svensson och Johan Nordenström. Marcus Ålsnäs gör också ett analytiskt inspel om situationen i Mullsjö. Vd:n Mats Tidstrand får också förklara vilka förändringar som ligger runt hörnet för Hall Media.

Nyhetssnack är en podd som handlar om nyheter och händelser i Jönköpings län. Den finns att lyssna på från och med torsdagsförmiddagen i din poddapp eller på JP.se.

Artiklar vi pratar om under avsnittet:

Besparingar väntar på Hall Media: ”Känns i hjärtat”

Charlotte Edman möter sexköparna när de ertappas

Mullsjö står inför ett stålbad

Sparförslag: Sänk värmen i kommunens fastigheter

Politiker mordhotad efter artikel i JP

Treåring i pyjamas orsakade polispådrag