Annons
Vidare till vn.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nyförvärvet finns med när Lejonen möter Masarna

Lejonen har besök av Avestalaget Masarna på tisdag kväll. Lejonens lagledare Anders Fröjd har tagit ut laget och Robert Lambert, som blev klar för Gislavedslaget under lördagen, finns med. David Ruud fanns uppsatt i den preliminära laguppställningen men kommer inte att köra. Det finns möjlighet att ändra laget fram till 17.30 matchdagen och Lejonen kommer att köra med Daniel Henderson på plats nummer sju.

Det blev en tung förlust för Lejonen borta mot Västervik senast. Detta sedan Lejonen tappat en ledning efter ett avbrott för regn. Men mot Masarna finns chans till nya poäng. Lejonen vann klart borta över Masarna och vid vinst hamnar även extrapoängen i Gislaved.

Lejonens lagledarduo Anders Fröjd och Mikael Holmstrand tog på söndagskvällen ut laget till tisdagskvällens match. Och Robert Lambert, som har anslutit från Rospiggarna, finns med.

Rohan Tungate, tidigare Lejonen, är klar för Masarna och kommer nu tillbaka till Gislaved.

Preliminära laguppställningar

Lejonen:

1) Maksym Drabik.

2) Krzysztof Kasprzak.

3) Robert Lambert.

4) Kacper Woryna.

5) Jaroslaw Hampel.

6) Timo Lahti.

7) Daniel Henderson.

Masarna:

1) Antonio Lindbäck.

2) Vadim Tarasenko.

3) Rohan Tungate.

4) Oskar Fajfer.

5) Kim Nilsson.

6) David Bellego.

7) Martin Smolinski.