Annons
Vidare till vn.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fin framgång för Värnamogolfare – Louise Rydqvist tog andraplats

Louise Rydqvist, från Värnamo, har nått fina framgångar den senaste tiden. Hon har spelat VM, blivit uttagen till EM och nu har hon tagit en andraplats i Henrik Stensons juniorturnering.

Värnamo Nyheter har tidigare skrivit om den duktiga golftjejen Louise Rydqvist från Värnamo. Nyligen var hon i Japan för VM och nästa vecka väntar lag–EM i Spanien. Där har Sverige ett brons att försvara från förra året och då var Louise Rydqvist en av de bärande spelarna.

Värnamogolfaren fick bästa uppladdning inför EM genom att komma tvåa i Stenson Sunesson Junior Challenge. En tävling som avgjordes i Barsebäck. Vann gjorde Ester Fägersten från Hills Golfklubb och hon var fyra slag före Värnamo GK:s Louise Rydqvist. Elsa Svensson från Vasatorps Golfklubb kom trea med ett slag efter Rydqvist.

Louise Rydqvist är nu en av fyra duktiga juniorspelare som får åka till USA nästa år för att spela tävling och hänga med Henrik Stenson.