Annons
Vidare till vn.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mittbacken lämnar IFK Värnamo: ”Jag skrev på i helgen”

Den unge och lovande mittbacken Erick Bägerfeldt lämnar IFK Värnamo. Han har skrivit på för division 2–klubben Älmeboda/Linneryd. – Jag behöver speltid och jag skrev på den gångna helgen, säger Erick Bägerfeldt till Värnamo Nyheter.

Erick Bägerfeldt kom till IFK Värnamo från Osby och var innan dess i Sigtuna. Den gångna säsongen tillhörde han IFK Värnamos A–lag i division 1 men hade svårt att få speltid. Det blev en utlåning till Gnosjö IF i trean.

Nu står det klart att han lämnar IFK Värnamo. Det kommer 2020 att bli spel i division 2–klubben Älmeboda/Linneryd.

– Det känns bra. Jag skrev på den gångna helgen. Jag behöver speltid och jag kommer att pendla från Värnamo till en början. Jag kom i kontakt med Älmeboda/Linneryd genom att jag känner den ena tränaren och några i laget. De frågade om jag ville komma och testa och det kändes bra, säger 20–årige Erick Bägerfeldt.

– Målet är att spela division 2–fotboll för att sedan kunna spela i ettan framöver. Vi tränar i Hovmantorp för närvarande och kommer sedan att hålla till i Linneryd, fortsätter han.