LÄS MER:

Polisen fick larm om ett bråk i Smålandsstenar vid 19.30-tiden på onsdagskvällen. Enligt polisen ska flera personer ha bråkat, och polisen åkte till platsen för att genomföra kontroll, brottsplatsundersökning och förhör.

En man fördes med ambulans till sjukhus med skador han ådragit sig när han blev misshandlad. Det är oklart hur allvarligt skadad han är. Polisen grep vid 21-tiden en man i 20-årsåldern misstänkt för misshandeln.

Polisen uppmanar vittnen som kan ha sett något att höra av sig med iakttagelser och tips i ärendet. De nås på telefonnummer 114 14.

Platsen för bråket ska vara utomhus i anslutning till Smålandsstenar hotell, som i dag som används som asylboende. Det bekräftar Edina Pivalic, platschef på Smålandsstenar hotells asylboende. .

På torsdagen vid tiotiden hade inte polisens presstalesperson Fredrik Kliman så många nya uppgifter att lämna om misshandeln.

Vad jag kan se här är det inga fler som har gripits.

Han säger också att polisen inte kommenterar vilken typ av tillhyggen som användes i misshandeln under den pågående utredningen medan vittnen hörs på uppgifter.