Annons
Vidare till vn.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Man allvarligt skadad efter påkörning i Anderstorp

 
Blåljus
Visa alla artiklar

En man i 25-årsåldern är allvarligt skadad efter att ha blivit påkört på ett övergångsställe i Anderstorp på torsdagsmorgonen. Region Jönköpings län uppger att tillståndet är allvarligt men stabilt. Mannen har förts till Universitetssjukhuset i Linköping för fortsatt vård.

Larmet om olyckan kom in till SOS klockan 07.22 på torsdagsmorgonen. Räddningstjänsten uppger att det var en fotgängare som blev påkörd av en bilist på ett övergångsställe utanför biblioteket på Storgatan i Anderstorp.

Mannen fördes med ambulans till Värnamo sjukhus efter olyckan. Vid 10-tiden uppgav Region Jönköpings län att mannen var allvarligt skadad och hade förts till Universitetssjukhuset i Linköping för fortsatt vård.

Föraren av bilen ska inte ha skadats i olyckan. I nuläget är det oklart om bilföraren kan misstänkas för något brott.

– Det kommer att skrivas en anmälan, men vad det kommer att bli för rubricering har jag inte information om i nuläget, säger Monica Bergström, presstalesperson för polisen i region Öst.

Vet du mer? Tipsa oss!

Artikeln uppdateras…