Den här gången var det den andra tävlingsomgången i svartvitt som redovisades. Jury för tävlingen var Linköpings Fotoklubb.

På första plats hamnade Lena Landin med 9 poäng: ”Detta är en bild som föll oss i smaken. Den har bra kontrast som skapar en dynamik, bra djup, bilden är trevligt ren, människorna som är i rörelse, det händer saker i linjespelet och i ljusreflexerna, ljuset, det blir en spänning i bilden beroende på bra beskärning och samspel i rörelserna. En för oss vinnarbild”, skriver juryn.

Även på andra platsen hittar vi Lena Landin, på 8 poäng: ”En bild som känns lugn och harmonisk, väl balanserad, spännande där himmelen möter vattnet, skriver man”. Bland annat.

På tredje plats hittar vi Lars-Olof Nilsson på 8 poäng: ”Vi fastnade för blicken, målvetenheten, balansen på pojken som är fint fångad i en rörelse, bra ögonblicksbild. För att bilden skulle kunna höjas så skulle skärpan varit bättre den verkar ligga på väskan och inte på ögonen. Bilden skulle också kunna vara mer fantasieggande om det varit en annan väska kanske en gammaldags unikabox”. Allt enligt juryn.