Annons
Vidare till vn.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lejonens trupp för stor – han hamnar utanför laget

Det finns nio förare med officiellt snitt i Lejonen. Det innebär att en förare kommer att hamna utanför laget. Lejonen har nu tagit ett beslut i frågan.

Det blir Adrian Gala som kommer att hamna utanför laget.

”Under höstens lagbygge blev det till slut så att vi kontrakterade nio förare med officiellt snitt i och med det sista kontraktet som skrevs med Timo Lahti. Det innebar att en förare måste lämnas utanför den trupp som vi registrerar hos förbundet och startar säsongen med. Efter mycket resonerande fram och tillbaka föll vårt val på Adrian Gala”, skriver Lejonen på sin webbplats.

”När vi skrev kontrakt med Adrian var tanken och informationen från hans sida att han skulle fokusera på Sverige och Polen nästa år. Sedan dess har han skrivit kontrakt med klubbar både i Danmark och Ryssland också. Framförallt det danska engagemanget gör att vi väntar med att ta in Adrian. Vi kommer köra ett antal matcher tisdag och torsdag samma vecka nästa säsong. Dels vill vi då kunna hålla ihop laget, vilket var ett uppskattat och framgångsrikt sätt att bygga gemenskap på den gångna säsongen, och dels vill vi inte riskera att någon kör en match mellan våra matchdagar och riskerar en skada som skulle sätta laget i en svår sits”, skriver Lejonen vidare.