Annons
Vidare till vn.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lejonen ställer in sitt träningsläger – skulle åkt till Polen i slutet av mars

Lejonen Speedway skulle åkt till Polen på träningsläger. Men på grund av coronaviruset har det nu ställts in. Det bekräftar Lejonens sportchef Anders Fröjd för Värnamo Nyheter på måndagen.

Det är tuffa tider för idrottsrörelsen. Nästan all idrott har stängts ner på grund av corona–viruset. Speedwayens högsta serie startar i början av maj och det finns ännu inget beslut taget på om den kommer att starta som planerat eller inte. För närvarande finns det ett förbud på idrottsliga sammankomster på över 500 personer. Lejonen har enligt schemat sin första match den 5 maj borta mot Piraterna och sedan den första hemmamatchen den 7 maj mot Rospiggarna.

Under måndagen var Värnamo Nyheter i kontakt med Lejonens sportchef Anders Fröjd och han bekräftade att Lejonen har ställt in sitt träningsläger i Polen. Mellan den 25 och 28 mars skulle Gislavedsklubben ha kört fyra träningsmatcher i Polen. Även Vetlanda Speedway har ställt in sitt träningsläger i Polen.

Vetlanda lagcup är planerad att köras den 17 och 18 april men hur det blir med den är också osäkert. Vetlanda Speedway har ett möte på måndagskvällen där bland annat just lagcupen ska diskuteras.