Annons
Vidare till vn.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lejonen förlänger med lagkaptenen

Nicolai Klindt kommer att tillhöra Lejonen även 2021.

Gislavedsklubben Lejonen är nöjda över att Nicolai Klindt stannar.

”Vi har hela tiden sagt att vår utgångspunkt inför 2021 är att få med oss så många förare som budgeten tillåter från årets trupp, då vi vill arbeta med kontinuitet och lagkänsla. Därför är vi väldigt glada att idag kunna presentera att vår lagkapten Nicolai Klindt accepterat vårt kontraktsförslag för en förlängning till säsongen 2021”, skriver Lejonen på sin webbplats.

”Nicolai är ett superproffs att arbeta med och bidrar stort även utanför banan och en given lagkapten för oss. När vi summerar årets BAUHAUS-liga slutade han på sjunde plats snittmässigt med många starka namn bakom sig. Detta trots att vi ofta satte honom på svåra nummer i laguppställningen. Vi ser verkligen fram emot att få arbeta vidare tillsammans 2021. Med Nicolai klar för sin tredje raka säsong i klubben består truppen därmed för närvarande av: Nicolai Klindt, Mathias Thörnblom, Linus Eklöf, Casper Henriksson, Kacper Woryna”, skriver Lejonen.