Annons
Vidare till vn.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Krzysztof Kasprzak stannar i Lejonen

Lejonen är mitt uppe i slutstriden om den sista slutspelsplatsen. Det hindrar dock inte klubben från att förbereda inför nästa år. Under tisdagen meddelade man på sin hemsida att Krzysztof Kasprzak har skrivit på för två nya år i Gislaved.

Jaroslaw Hampel, Mathias Thörnblom, Robert Lambert och Kacper Woryna är förarna som Lejonen har kontrakt med till nästa säsong. Nu presenterar Gislavedslaget ytterligare en av årets förare som kommer att stanna.

Krzysztof Kasprzak har skrivit på för två nya år i klubben, ett avtal som sträcker sig över säsongerna 2020-2021. Lagledarna Anders Fröjd och Mikael Holmstrand är nöjda med att ha 35-åringen i sitt lag.

"KK har kört 11 matcher för klubben hittills i år och har varit uttagen i nomineringsheaten i 7 av dessa matcher vilket säger en del om han höga och jämna kapacitet. Som person är han lätt att arbeta med och ha i laget. Han pratar bra engelska och är en positiv och engagerad person vid sidan av banan och med en enorm vinnarskalle när han får på sig hjälmen", skriver Lejonen på sin hemsida.

Polacken har imponerat under stora delar av året och ligger tvåa i lagets interna snittliga, bakom ledande Maksym Drabik.

Under tisdagskvällen kör Lejonen en bortamatch mot regerande mästarna Smederna. Gislavedslaget har just nu den sista slutspelsplatsen i sin ägo, två poäng före jagande Piraterna.