Annons
Vidare till vn.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klart: Dreamhack stannar i Jönköping

Här kommer ett glädjebesked för alla gamers i Jönköping. Dreamhack förlänger sitt samarbete med Elmia. – De välkomnar gamers från hela världen till sin stad och stöttar oss alltid på bästa sätt med allt de kan bidra med, säger vd:n Marcus Lindmark.

Jönköping har varit värd för Dreamhack sedan 2001 – och nu står det klart att samarbetet mellan världens största digitala festival och Elmia förlängs i ytterligare tre år.

Det skriver Dreamhack i ett pressmeddelande.

– Elmia, och hela Jönköping, har alltid varit fantastiska samarbetspartners. Det känns riktigt bra att ha nått en ny överenskommelse med Elmia, säger vd:n Marcus Lindmark.

”Är en viktig anledning”

Lotta Frenssen, Elmias vd, fyller i:

– Den trygghet som Jönköping utgör för föräldrar, som kanske för första gången släpper iväg sina ungdomar hemifrån för att spendera några dygn med andra e-sportfrälsta ungdomar, är en viktig anledning till Dreamhacks val av stad och arena, säger Frenssen.