Annons
Vidare till vn.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

#kandulova: Kaj Larsson vill ha svar om sportarenans framtid

 
Valet 2018
Visa alla artiklar

Kaj Larsson, ordförande i IFK Värnamo, vill inte att kommunen lägger flera hundra miljoner på en ny arena. Istället vill han rusta upp Finnvedsvallen och lägga pengarna på andra idrotter i kommunen.

Ställ din fråga och se alla svar i #kandulova här!

Varför vill du att ni ska få vara kvar på Finnvedsvallen?

Vi tycker dels att vi tar ett ekonomiskt ansvar. Det här kommer kosta över 300 miljoner och vad det kommer kosta att rusta upp Finnvedsvallen är småsummor i sammanhanget. Vi behöver ta ett ordentligt grepp över de andra idrotterna också och lägga pengarna där de behövs bättre.

Planen är i så fall att lägga den nya arenan vid Bredasten, hur ställer ni är till det?

– Vi vill inte att kommunen bygger den anläggningen och vi har en nära kontakt med Värnamo Södra och de vill inte heller att den ska byggas. Vi vill vara kvar här.

Du är själv politiskt aktiv, hur kommer det sig att du intresserar dig för politiken?

– Jag har alltid varit intresserad för politik och det känns som en samhällsplikt att någon gång engagera sig i samhälleliga frågor. Jag har åsikter och nu ska jag försöka förverkliga dem genom att vara kandidat till Kommunfullmäktige i Värnamo.

Vilka frågor brinner du mest för?

– Det är framförallt skolan, vård och omsorg som är de frågor som jag brinner för i och med att jag har en bakgrund inom skolan också.

Ställ din fråga och se alla svar i #kandulova här!