Annons
Vidare till vn.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Janes vision om Värnamo

 
Visionspalatset i Värnamo
Visa alla artiklar

Om två veckor öppnar Visionspalatset och redan nu delar Värnamobor med sig av sina visioner. Jane Gikandis vision är en stad där alla känner sig välkomna och trygga.

Visionspalatset lockade Jane Gikandi att skicka sin vision till tidningen. I den beskriver hon en stad som blommar med utbud och aktiviteter.

Janes vision

Jag vill ha ett Värnamo där alla känna sig trygga och är en del av samhället. Ett samhälle där folk siktar högt… Där det är lätt att få jobb eller praktikplats som kan leda till jobb.

Jag vill att vi ska handla i affärer som finns i Värnamo och att vi som bor utanför stan ska känna oss som en del av Värnamo, till exempel att det finns bussar eller tåg till stan. Stan ska blomma med många fina affär och caféer. Det ska vara vuxendisco då och då och många familjeaktiviteter i stan.

Nyanlända ska känna sig hemma i Värnamo och stanna här. Jag vill att alla skulle kunna skriva sin egen historia om Värnamo. Jag älskar Värnamo.

Dela din vision

Vill du dela med dig av din vision om Värnamo? Hör av dig till redaktionen eller facebookgruppen Visioner i Värnamo.