Annons
Vidare till vn.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Inställd tågtrafik – här är stationerna som påverkas

Tågtrafiken mellan Värnamo och Landeryd är helt inställd under en period. Bland annat påverkas stationer i Bredaryd, Forsheda, Reftele och Smålandsstenar.

Under sommaren sker många väg- och järnvägsarbeten som påverkar trafiken i länet. Bland annat kommer tågtrafiken mellan Värnamo och Landeryd vara helt inställd under en längre period i fem dagar, från den 28 september till och med den 2 oktober, meddelar Trafikverket. Det på grund av ett banarbete.

– Det är bussersättning där mellan 07.20 till 16.00 och utöver de tiderna ska tågen gå som vanligt, uppgav Beisi Sundin, presskommunikatör vid Trafikverket.

De inställda tågen ersätts med buss enligt en tillfällig tidtabell. Trafikverket varnar även för att man ska räkna med en längre restid än vanligt.

Förutom Värnamo station är det även bland annat stationen i Bredaryd, Forsheda, Reftele och Smålandsstenar som påverkas.