Annons
Vidare till vn.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hon blir ny vd för handelskammaren

Helena Zar Vallin blir ny vd för Handelskammaren Jönköpings län. – Fantastiskt spännande att få bidra till att näringslivet utvecklas och därmed hela regionen, säger hon i ett pressmeddelande.

Det var 55 personer som sökte jobbet som vd för Handelskammaren Jönköpings län. Valet föll på Helena Zar Vallin som varit tillförordnad vd i organisationen i tre månader.

Helena Zar Vallin, som är uppväxt i Eksjö, är civilekonomen och kommer nu att leda Handelskammaren Jönköpings län som idag består av cirka 230 medlemsföretag.

Helena Zar Vallin kommer närmast från rollen som vd för Högskoleservice AB. Hon har dessförinnan arbetat på Jordbruksverket och Skogsstyrelsen.

– Under min tid som tillförordnad vd har jag fått en bra inblick i organisationen. Jag börjar få en bra bild av vad våra medlemmar vill att vi jobbar med och hur det kan genomföras och jag känner att det är en uppgift jag är känner mig både motiverad och rustad för, säger Helena Zar Vallin i pressmeddelandet.

Jonas Ekeroth, som var vd för Handelskammaren Jönköpings län i sex år, lämnade det uppdraget i december förra året i samband med omorganisationen. Han jobbar nu inom handelskammaren med att företräda näringslivet mot det offentliga.