Annons
Vidare till vn.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hiljemark utsedd till en av Sveriges bäst klädda män

2016 blev Gislavedskillen Oscar Hiljemark utsedd till Sveriges bäst klädda man av tidningen Café. I år finns han återigen med på topplistan.

Men vinnaren i år heter Erik Berg, mittback i Djurgårdens fotbollslag.

– Erik Berg är annorlunda – med en djärv och färgglad blandning av modern streetwear, skräddade designerplagg och traditionellt feminina accessoarer visar han att herrmodet mår toppen utan mossiga koder och rigida regler, säger Daniel Lindström, modechef på Café i ett pressmeddelande.

Oscar Hiljemark blev alltså inte den bäst klädda mannen i Sverige i år, men han finns ännu en gång med på topp 50-listan. Café motiverar Hiljemarks topp 50-plats på följande sätt:

”Utsedd till Sveriges bäst klädda man 2016 och fortfarande på topp stilmässigt. Landslagets och Genoas mittfältsstjärna trivs i italienskt skrädderi. Vi längtar efter stark comeback på planen.”

Utmärkelsen Årets bäst klädda man har delats ut sedan 1991 och bland pristagarna finns, förutom Hiljemark (2016), bland andra Henrik Lundqvist (2005), Pär Lernström (2011), Felix Herngren (2012) och Daniel Hallberg (2018).