Annons
Vidare till vn.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här är länets vinnare – ska tävla vidare på riksnivå

Vid lunchtid på onsdagen stod det klart vilka som korats till Årets företagare i Jönköpings län 2019. Vinnare blev Mikael Fasth och Simon Nilsson, Holsby Metall AB, i Vetlanda kommun.

Sedan 20 år tillbaka har utmärkelsen Årets företagare delats ut på lokal och regional nivå i Jönköpings län och sedan drygt tio år även på nationell nivå. Bakom hederstiteln står organisationen Företagarna.

På onsdagen presenterades årets länsvinnare: Mikael Fasth och Simon Nilsson på Holsby metall AB.

Utmärkelsen delades ut av landshövding Helena Jonsson inne på Residenset i Jönköping.

De som tävlade om länsutmärkelsen var de sedan tidigare utsedda kommunvinnarna i länet (se faktaruta). Enligt Företagarna har samtliga nominerade utmärkt sig som extra kreativa och företagsamma samt fungerat som en förebild och en inspirationskälla för andra företagare.

Fredagen den 11 oktober kommer länsbidraget att tävla vidare i rikstävlingen ”Årets företag i Sverige 2019” under en stor galakväll i Stockholms stadshus.