Annons
Vidare till vn.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jon Henrik Fjällgren och Lina Hedlund gick till Mello-final

På lördagen var det Mellodags igen. Jon Henrik Fjällgren och Lina Hedlund gick direkt till den stora finalen i Stockholm. Till andra chansen tog sig Martin Stenmarck och Rebecka Karlsson.

På lördagen var det dags för den tredje deltävlingen i Melodifestivalen. Artisterna tävlade den här gången i Melodifestivalens minsta stad Leksand. Artisterna som gick direkt till final var Jon Henrik Fjällgren med låten ”Norrsken” och Lina Hedlund med låten Victorious.

– Men wow, jag ville ju till Friends och är så glad över alla som röstat på mig, säger hon till Nöjesbladet.

Martin Stenmarck och Rebecka Karlsson tog sig vidare till andra chansen.

Såväl som förra veckan fortsatte kritiken om låtstölder inför kvällens tävling. Andreas Johnson anklagades förra veckan för att ha plagierat Aviciis låt ”Without you” och Jon Henrik Fjällgrens bidrag, ”Norrsken”, i lördagens tävling har anklagats för låtstöld då den har kritiserats för att vara lik Axwell och Ingrossos låt ”Sun is shining”.

Men trots anklagelserna om låtstöld tog sig Jon Henrik Fjällgren alltså direkt till finalen i Friends arena i Stockholm den 9 mars.