Annons
Vidare till vn.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Första matchen från start – då kom första målet för IFK-produkten

Viktor Claesson fick en kort semester efter VM. Förra helgen fick han hoppa in när Krasnodar hade seriepremiär. Den här helgen fick han spela från start. Då kom också säsongens första mål.

Viktor Claesson hade en bra säsong i ryska Krasnodar förra året. Totalt blev det tolv mål och åtta assist för IFK-produkten i den ryska högstaligan. Säsongen toppades sen med spel i VM där han och Sverige överraskade många.

Intresset för Claesson har varit stort bland klubbarna i Europa men Claesson är för tillfället kvar i Krasnodar och trots en kort vila från VM fanns han med på bänken förra helgen då det också blev ett inhopp. Den här helgen spelade han från start när laget mötte Ural på bortaplan. Krasnodar vann med 2-1 och Viktor låg bakom segern med sitt första mål för säsongen när han satte 1-1 strax efter paus efter ett snyggt anfall av Krasnodar som friställde Claesson mitt i straffområdet.