Annons
Vidare till vn.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Förre IFK Värnamo-profilen lämnar damallsvenska klubben

Magnus Olsson blir inte kvar som sportchef hos Växjö DFF. Dessutom har tidigare IFK Värnamo-spelare bytt klubb.

Magnus Olsson var en populär ledare och målvaktstränare i IFK Värnamo för några år sedan. Efter tiden i Värnamo blev det Växjö och damallsvenska Växjö DFF. Där har han fungerat både som huvudtränare och sportchef.

Växjö DFF skriver att de jobbar med att förbättra ekonomin.

”I samband med detta har Växjö DFF beslutat att inte förlänga sitt avtal med sportchef Magnus Olsson. Magnus Olsson har i sin tidigare roll som tränare bidragit till Växjö DFF:s fortsatta spel i OBOS Damallsvenskan. Vi tackar Magnus för sitt arbete inom föreningen och önskar honom lycka till i framtiden”, säger Hans Ohlsson, klubbchef i VDFF, till klubbens webbplats.

Det är också klart att de tidigare IFK Värnamo-spelarna Paulo Marcelo och Predrag Randelovic lämnar Gais. Den sistnämnde har skrivit på för Utsikten. Kontraktet med Utsikten gäller över säsongen 2022.

”En lojal lagspelare i första hand. Han sätter laget före sig själv i alla situationer”, säger Utsiktens manager Bosko Orovic till klubbens webbplats.