Annons
Vidare till vn.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fina framgångar för Värnamo SS: "Detta hade vi tränat för"

DM har avgjorts under helgen. För Värnamo SS gick det alldeles utmärkt och det blev bland annat dubbla brons för killarna i stafett.

– Vi tog två brons med killaget i stafetten och det för första gången på tio år, berättar Värnamos tränare Christoffer Arvidsson.

– Dessutom flera individuella framgångar och vi blev tredje bästa klubb. Det var riktigt roligt, fortsätter tränare Arvidsson.

Stafettlaget bestod av Erik Stensson, Noah Svensson, Robin Pettersson och Anton Bäckman. De tog också en plats i junior–SM med laget.

– Vi har tränat för detta och det var sista chansen med detta laget då vi inte kan simma med samma lag på grund av åldersstrecket framöver, förklarar Erik Stensson för Värnamo Nyheter.

– Jag tycker vi kompletterade varandra bra och vi har toppat formen för detta. Alla simmade väldigt bra och kul att vi lyckades, fortsätter Erik Stensson.

Nina Mirkhan gjorde också ett riktigt starkt DM och slog personliga rekord på nästan allt som hon ställde upp i.

– Det gick väldigt bra, tycker Nina Mirkhan när hon pratar med tidningen på söndagskvällen.