Till helgen kommer Felix Rosenqvist att köra sitt 13:e IndyCar-race för i år. Värnamokillen leder rookietabellen och ligger på elfte plats totalt inför helgens race.

Racet kommer att köras i Ohio och Rosenqvist har flera fina minnen från banan där. Den kommer alltid att ha en speciell plats i hans hjärta.

– Det var på Mid-Ohio jag körde en IndyCar-bil för allra första gången i mitt första test med Chip Ganassi Racing. Det var för tre år sedan, och starten på hela den här resan som lett mig dit jag är idag. Man kan säga att det var här det började. Det kommer alltid kännas speciellt att komma tillbaka till Mid-Ohio. Jag har verkligen längtat till mitt första IndyCar-race på den här banan och nu är det dags. Det känns som att cirkeln sluts lite. Det ska bli kul, säger Felix Rosenqvist i ett pressmeddelande.

Han hoppas att detta kommer att hjälpa honom till en bra placering i helgens race. Hans senaste prestationer har varit en femte plats i Toronto och en 14:e plats i Iowa.

Träningarna på Mid-Ohio drar igång på fredag. Racet startar kl. 22.00 svensk tid på söndag kväll och sträcker sig över 90 varv.