”ASK:s herrlag har gjort en stark säsong och en av spelarna som har varit ett utropstecken har varit vår egna produkt Anton Moberg. Och det är med glädje vi nu kan presentera att Anton väljer att förnya kontraktet med klubben”, skriver Anderstorps SK på sin webbplats.

”Det ser ju ut som att det blir kval. Det kommer bli otroligt roligt och spännande. Men jag tror våra chanser är goda till allsvenskt spel nästa säsong”, säger Anton Moberg själv till klubbens webbplats.

Relaterat till artikeln

Anderstorps tränare Martin ”Preben” Carlsson säger så här om att Anton Moberg stannar kvar i ASK:

”Anton Moberg är en viktig spelare och människa i laget, han är en son av Anderstorp vilket är viktigt för både klubben och mig. Efter försäsong ett och när jag åkte hem till Göteborg för sommaruppehåll så meddelades jag av klubben att en spelare skulle göra comeback. Jaja tänkte jag, vi behöver fler spelare i truppen, men efter ett tag när Anton fått känna på bollen kontinuerligt igen visade det sig att det är en kille med otrolig känsla för bollen och spelet och han har blivit en given spelare i laget. Jag är helt säker på att han kommer vara ännu bättre nästa säsong.”

Relaterat till artikeln

Det återstår tre matcher av division 1 södra och det mesta tyder på att ASK kommer att få kvala till allsvenskan. Vinslöv leder serien med tre poäng före ASK. Ettan går upp i allsvenskan medan tvåan och trean får kvala till näst högsta serien.