Annons
Vidare till vn.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Efter tuffa kraschen: ”Det håller mig vaken om natten”

Anderstorpskillen Oliver Berntzon var inblandad i en otäck krasch i den senaste elitseriematchen. Han fick ett ordentligt jack i tummen och hade känningar i högersidan av kroppen. Nu berättar Dackarnas stjärna själv om skadan och den röntgen som gjordes.

Det var i tisdags kväll och i början av elitseriemötet mellan Dackarna och Västervik som Oliver Berntzon var inblandad i en ordentlig smäll. Han fick bryta tävlingen med ett ordentligt jack i höger tumme och sedan så slog han i högersidan av kroppen i samband med kraschen. Berntzon berättade efter ett första sjukhusbesök om en svullen hand och stelhet.

Den Anderstorpsbördige speedwaystjärnan, som nyligen körde när GP–serien kom till Hallstavik, skriver nu själv på Facebook om smärtorna och den röntgen som har gjorts. Han har ont men röntgen visade att inget var brutet i handen, vilket var positiva besked.

”Första röntgenbilderna gjorda i går och de visade inga frakturer, men bilderna på scaphoidbenet kan ljuga något när handen är svullen, så nya bilder ska tas när svullnaden har gått ner. Men det är positivt. Mjukvävnadsskadorna runt min skuldra/axel och lite på revbenen är vad som håller mig vaken på natten”, skriver Oliver Berntzon Speedway på sin Facebooksida på torsdagseftermiddagen.