Annons
Vidare till vn.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det är människor bakom dödssiffrorna i corona!

I veckan avslöjades fall där äldreboende gett covid-patienter palliativ vård istället för livräddande behandling. En patient blev frisk efter att anhöriga slagit larm. Nu ska rutinerna ses över, men var är reaktionerna?

Folk dör för att de inte får den behandling de har rätt till, men allt media-etablissemanget debatterar är "Paolo Roberto och strängare straff för sexköp"!?

Sverige har på senaste tiden sett till invånarantalet haft världens högsta dödstal i corona, men dödsfallen ses inte längre som tragik utan statistik! Det är precis som om det inte finns människor och familjer bakom dödsfallen utan nu handlar diskussionerna om "faser" och "kurvor"! Vi får nu höra att smittan och dödsfallen på äldreboendena i Stockholm minskar, att det till vissa delar skulle kunna bero på att de smittade nu har avlidit nämns inte som en tänkbar och bidragande orsak! En annan sak som media bara nämner som pliktskyldigast är det faktum att samtliga nordiska grannländer nu rapporterar om "noll" nya dödsfall per dygn i corona medan vi fortfarande redovisar dödssiffror på 30-90 per dygn!

Var är kritiken mot regeringen och Folkhälsomyndighetens generaldirektör, det är ju faktiskt de och inte statsepidemiolog Anders Tegnell som bär ansvaret för den situation vi nu befinner oss i!

J Ason

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel