Annons
Vidare till vn.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De vann Gnosjömästerskapet i golf

För 23:e gången avgjordes Gnosjömästerskapet i golf på Isabergs golfbana. Både vinnaren och bästa dam har flera titlar i bagaget.

I helgen tävlade 28 personer om titeln Gnosjömästare, när Gnosjömästerskapet i golf avgjordes.

– Det är exakt samma antal som förra året, konstaterar Norman Karlsson, som har varit arrangör för tävlingen i över tio år.

Lämnar över stafettpinnen

Efter årets tävling har han dock valt att lämna över ansvaret och nu består tävlingskommittén av Reine Engvall och Henry Gustavsson.

– Jag avsade mig uppgiften eftersom jag har varit med så länge, säger han och berättar att han blev invald i kommittén första gången 1997, året efter att tävlingen startade.

Vunnit sju gånger

När resultaten efter årets Gnosjömästerskap summerades stod det klart att Fredrik Hagelin stod som vinnare, för sjunde gången i tävlingens historia. Bästa dam blev Eva Sveningsson, en titel som hon har fått hela åtta gånger tidigare i Gnosjömästerskapet. I handicapklassen var det Jens Nilsson som stod som vinnare.