Annons
Vidare till vn.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tillståndet stabilt för allvarligt skadad cyklist

 
Blåljus
Visa alla artiklar

En man i 20-årsåldern blev under söndagseftermiddagen allvarligt skadad i en olycka i Hestra. Mannen färdades på cykel och krockade med en bil.

Larmet inkom vid 15-tiden på söndagseftermiddagen. Olyckan inträffade vid korsningen Mogatan och Ringvägen. Cyklisten, en man i 20-årsåldern, vårdades initialt av personal på plats fördes sen till Värnamo Sjukhus.

Sjukhuspersonalen bedömer mannens skador som allvarliga och denne är nu inlagd på intensivvårdsavdelningen. På måndagseftermiddagen meddelade sjukhuset att cyklistens tillstånd är allvarligt men stabilt. Han vårdas fortsatt på intensivvårdsavdelningen.

I en tidigare version av den här artikeln uppgav polisen att bilisten misstänktes för trafikbrott. Polisen uppger uppgiften var felaktig, och att bilisten inte misstänks för brott. Nu undersöker polisen istället om cyklisten kan ha gjort sig skyldig till trafikbrott.